8 خرداد 1402
انواع سبک ترند شده

معرفی انواع سبک ترند شده برای دکوراسیون داخلی

انواع سبک ترند شده برای دکوراسیون داخلی

فضایی که در آن زندگی می‌کنیم تاثیر مستقیمی بر احوالات و روحیه‌ی ما دارد. به طور حتم دیده‌ایم افرادی که شادتر به نظر می‌آیند، به محل زندگی و در واقع دکوراسیون داخلی خانه خود اهمیت زیادی می‌دهند. برخی از خانم‌ها هر سال تعدادی از لوازم منزل را تعویض و یا چیدمان آن را تغییر می‌دهند تا تنوع و حس خوب زندگی ایجاد کنند. بعضی‌ها هم هستند که سبکی خاص را انتخاب می‌کنند و هر چند سال یک بار، آن را طبق ایده‌هایی که از انواع سبک ترند شده و برتر سال می‌گیرند، تغییر می‌دهند.

اما این روزها، به دلیل شیوع بیماری کرونا مردم زمان طولانی تری را نسبت به گذشته در خانه می‌گذرانند و همین امر سبب می‌شود که به دکوراسیون و طراحی داخلی خانه توجه بیشتری نشان دهند. اما همین تغییر سبک دکوراسیون داخلی خانه کاری دشوار، وقت‌گیر و پرهزینه است و درست مانند کارهای دیگر شاید شروع سخت و پردردسری داشته باشد اما به طور قطع نتیجه‌ی آن رضایت بخش خواهد بود و یا حداقل برای مدتی حال و هوای خانه را عوض می‌کند. ایده‌های زیادی در اینترنت وجود دارد که می‌تواند متناسب با سلیقه‌ی شما باشد.

وقتی چیزی به اصطلاح ترند می‌شود یعنی فراگیر می‌شود و در آینده‌ی نزدیک شاهد بیشتر شدن آن خواهیم بود. اگر از افرادی هستید که از سبک‌های ترند پیروی می‌کنید، تا آخر این مطلب انواع سبک ترند شده با ما همراه باشید.

در این‌جا انواع سبک‌‌های ترند شده برای دکوراسیون داخلی که از محبوبیت بالایی برخوردارند را معرفی کرده‌ایم.

1- سبک طراحی داخلی مدرن خانه

انواع سبک ترند شده

طراحی مدرن از انواع سبک ترند شده در دکوراسیون داخلی،که با المان‌های ساده زیبایی را تعریف می‌کند. اولین نکاتی که با دیدن یک دکوراسیون مدرن به چشم می‌خورد وجود خطوط صاف و منظم، رنگ‌های ساده و لوازمی با جنس معمولی مانند استیل یا شیشه است. هر کدام از اجزایی که در چیدمان به کار رفته‌اند ساده و کمرنگ با سطحی صیقلی و براق هستند که زیبایی دکوراسیون خانه را دو چندان می‌کنند.

در این سبک، به خاطر بلند بودن سقف فضا بزرگ‌تر به نظر می‌رسد و اگر از گیاهان آپارتمانی نیز در آن استفاده شود، طراوت بیشتری پیدا می‌کند. یکی دیگر از نکاتی که توجه را در طراحی مدرن جلب می‌کند، اندازه‌ی پنجره‌ها است؛ هر چه پنجره‌ها بزرگ‌تر باشد طراحی ما مدرن‌تر و ساده‌تر خواهد بود.

در سبک طراحی مدرن از نورهای مخفی و غیرمستقیم برای روشن کردن برخی از قسمت‌های خانه بهره می‌گیرند. طراحان در این سبک علاقه‌ی زیادی به هوشمندسازی و استفاده از امکانات هوشمند در فضای موجود دارد.

رنگ دیوارها بهتر است که از میان طیف رنگ‌های خنثی انتخاب شود، البته که از رنگ‌های تیره هم می‌توانید کمک بگیرید اما اولویت با رنگ‌های روشن و مات است. در نهایت، رنگی که انتخاب می‌کنید باید متناسب با رنگ اجزای دیگر دکوراسیون شما باشد.

2- سبک آرت دکو

انواع سبک ترند شده

اسبک آرت دکو ویژگی‌های خاصی دارد که آن را از دیگر انواع ترند شده سبک‌ دکوراسیون خانه متمایز می‌کند. اما چیزی که در آن به چشم می‌آید و باید حتماً رعایت شود نظم است که در انتخاب طراحی با اصول هندسی و اجزای چیدمان مشاهده می‌شود. در کنار نظم و مشخصات دیگری که این سبک از طراحی داخلی دکوراسیون دارد، تجمل‌گرایی از معانی است که به بیننده ارائه می‌دهد، به همین دلیل هم نورپردازی لوسترهای بزرگ در آن به نحوی ماهرانه انجام می‌شود که عظمت و تجمل را به رخ بکشد.

اولین شاخصه‌ای که برای این سبک از طراحی می‌توان در نظر گرفت وجود شکل‌های هندسی است. برای مثال: خطوط مستقیم، منحنی و دایره، مستطیل و مثلث و هر شکلی که دارای تقارن باشد.

دومین شاخصه‌ای که در دکوراسیون آرت دکو به چشم می‌خورد، تابلوهای نقاشی اشرافی و مجسمه‌های بزرگ و گران قیمت است. این لوازم تزیینی در هر قسمتی از خانه‌ که قرار بگیرند باید حالت متقارن و منظم خود را حفظ کنند.

شاید با شنیدن تجمل‌گرایی به یاد مبملمانی چوبی از دوران قدیم بیفتید که دارای کلاف‌های پر نقش و نگار بودند. بر خلاف آن چه تصور می‌کنیم مبلمانی که در این سبک استفاده می‌شود باید طراحی ساده اما در عین حال مجلل و شیکی داشته باشند.

اگر انتخاب کنید که از فرش به عنوان کف‌پوش استفاده کنید، به طور قطع یکی از بهترین گزینه‌ها استفاده از فرش‌هایی با طرح‌های انتزاعی و یا هندسی خواهد بود.

3- سبک وینتیج

اگر وارد خانه‌ای با دکوراسیون داخلی به سبک وینتیج وارد شوید، مواردی از اشیای قدیمی به چشمتان می‌خورد و حس نوستالژیکی به شما هدیه می‌دهد. سبک وینتیج یا همان سبک نوستالژی، با طرح مفهمی که دارد فضایی ایجاد می‌کند که در آن به کمک اشیایی که سالهای سال مورد استفاده قرار می‌گرفتند خاطراتی برای شما مرور می‌شود و در کنار ارزش بخشی به مکان حال و هوای تازه‌ای ایجاد می‌کند.

چیزی که باید در چیدمان این نوع سبک ترند شده از دکوراسیون رعایت شود، این است که از اشیای قدیمی به نحوی هوشمندانه در دکوراسیون مدرن استفاده شود تا حالتی خسته کننده ایجاد نشود. دکوراسیون داخلی سبک وینتیج چند ویژگی اصلی دارد که در زیر به آن می‌پردازیم:

  • استفاده از تابلوهای با تعداد بالا بر روی دیوارها
  • استفاده از رنگ‌های روشن مانند صورتی، آبی، سبز و سفید
  • مبل‌های چوبی ساده
  • استفاده از کاغذ دیواری برای یک یا دو دیوار
  • استفاده از یک کلکسیون اشیای عتیقه و قدیمی در یک قسمت از خانه
  • استفاده از شال مبل و رومیزی اگر از نوع قلاب بافی باشد.

اگر دیده باشید استفاده از دو رنگ در این سبک از دکوراسیون امری عادی به حساب می‌آید، البته در اکثر موارد یکی از این دو رنگ سفید است.

4- سبک بوهمیایی

طراحی داخلی و دکوراسیون بوهمیایی (به انگلیسی Bohemian) نمایانگر سادگی و آزادی و نیز ارتباط افراد با طبیعت است. در این نوع سبک از اجزای تاریخی و آنتیک نیز در دکوراسیون استفاده می‌شود اما در نهایت چیزی که بسیار پررنگ‌تر از دیگر المان‌هاست راحتی و لذت زندگی است.

در این سبک بر خلاف سبک‌ آرت دکو، تقارن و قاعده معنای چندانی ندارد و به صورت اتفاقی زیباترین طرح‌ها رقم می‌خورد. رنگ‌های خلاقانه‌ی مورد استفاده در آن به طرز جسورانه‌ای انتخاب می‌شوند و اغلب قرمز یا بنفش است، این رنگ‌ها شاید در منسوجات، اثاثیه و یا فرش خانه باشد و هر قسمت از خانه ممکن است رنگی متفاوت داشته باشد.

مواد طبیعی که در این سبک استفاده می‌شوند چوب، پوست حیوانات و نیز عناصر قومی و عشایری با طرح‌های قبیله‌ای است. در مجموع اگر از دسته افرادی هستید که نظم و خطوط مستقیم در دکوراسیون منزل به شما آرامش فکری بیشتری می‌دهد، پیشنهاد می‌کنیم که از این سبک در دکوراسیون داخلی فضایی که در اختیار دارید استفاده نکنید.

5- سبک دکوراسیون مینیمال

انواع سبک ترند شده

مینیمالیسم به معنای ساده‌گرایی است که در قرن بیستم معرفی شد و از انواع سبک ترند شده است مورد توجه بسیاری از طراحان دکوراسیون داخلی قرار گرفت. این سبک برای بسیاری از افراد آزاردهنده است؛ زیرا ممکن است حس کنند که خانه خالی و بی روح به نظر می‌رسد و نیاز دارند که فضاهای خالی را با چیزی پر کنند، اما از آن جایی که این سبک از ژاپنی‌ها الهام گرفته و آن‌ها نیز معتقد بودند هر چه کمتر بهتر، جایی برای اضافه کردم لوازم و اثاثیه پررنگ و متنوع باقی نمی‌گذارد.

در این سبک پالت رنگی که در اختیار داریم بسیار محدود است و استفاده از رنگ‌های روشن و خنثی از مهم‌ترین مواردی است که باید رعایت شود. اگر طرفدار استفاده از تابلوهای زیاد بر روی دیوارها و خاطره بازی هستید شاید این سبک برای شما مناسب نباشد زیرا طراحان این سبک کمترین تعداد تابلوها و نقش‌ها بر روی دیوارها را پیشنهاد می‌کنند.

از آن جایی که نور در سبک مینیمال دکوراسیون داخلی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، پنجره‌های بزرگی در نظر گرفته می‌شود که اگر با هوشمندی استفاده از پرده‌های شفاف که نور به راحتی از آن عبور می‌کنند را انتخاب کنید، زیبایی و آرامش زیادی را به خانه خود راه می‌دهید.

6- سبک دکوراسیون ساحلی

همان طور که از نام این سبک پیداست، برای طراحی سبک دکوراسیون ساحلی از طبیعت ساحل و دریا الهام گرفته می‌شود. این سبک و سبک‌های مشابه که الهامی از طبیعت هستند در جهان طرفداران زیادی دارند.

اگر از افرادی هستید که عاشق قدم زدن بر روی شن‌های ساحل و تماشای دریا است، با اضافه کردن اجزا و عناصر دریا و ساحل مانند صدف و پوسته‌ی سخت و زیبای برخی از حیوانات دریایی به دکوراسیون خانه حس و حال آن را شبیه‌سازی کنید.

البته که دکوراسیون ساحلی هم انواع به خصوصی دارد، برای مثال سبک دکوراسیون ساحلی مدیترانه، ساحلی آمریکایی و نیز سبک دکوراسیون ساحلی جزایر استوایی. چیزی که در میان همه‌ی این سبک‌ها مشترک است، انتقال حس آرامش است.

رنگ غالب در سبک دکوراسیون داخلی سفید است اما برای جلوگیری از سرد و بی روح شدن فضا، از رنگ‌های روشن و خنثی دیگر استفاده می‌شود.

تصور کنید سفری به عمق دریاها و اقیانوس دارید، چه رنگ‌هایی را ممکن است ببینید؟ از همان‌ها در این دکوراسیون استفاده می‌شود. بنابراین تعجبی ندارد که بیشترین رنگ‌هایی که در این سبک و در کنار رنگ سفید مشاهده می‌کنید، زمرد کبود، آبی روشن، فیروزه‌ای، مرجانی، سبز آبی و شنی باشد. در نهایت برای تکمیل سبک دکوراسیون ساحلی به نور زیادی احتیاج داریم. اگر ترجیح می‌دهید که پنجره‌های خانه را با پرده بپوشانید، حتماً از پرده‌های نازک و شفاف استفاده کنید تا فضای خانه جلوه‌ای تاریک نگیرد.

7- دکوراسیون داخلی ایرانی

انواع سبک ترند شده

به طور حتم می‌دانید که فرش از المان‌های اصلی و جدانشدنی طراحی دکوراسیون ایرانی است. فرش‌های ایرانی به خصوص اگر از انواع دستبافت آن باشند مانند الماس با ارزش و پرطرفدار هستند حتی برای مردمی که در ایران زندگی نمی‌کنند و با فرهنگ و تمدن ایرانی آشنایی کافی ندارند.

تنوع فرش‌های ایرانی به قدری زیاد است که با هر طرح و نقشی می‌توانید تم رنگی و اجزای متفاوتی را برای دکوراسیون و طراحی داخلی خانه‌ی خود در نظر بگیرید و در نهایت از زیبایی چشم نواز آن نهایت لذت را ببرید.

اگر علاقمند به سبک دکوراسیون ایرانی هستید، اول فرش مناسب خود را پیدا کنید. برای اتاق نشیمن مبلمان چوبی انتخاب کنید که دارای طرح‌های قدیمی و کنده کاری شده است که البته قیمت بالایی دارد اما ارزش خرید آن هم به نسبت بالا است. چه عالی می‌شود اگر کوسن‌هایی که بر روی مبلمان قرار می‌دهید در رنگ‌های قرمز یا فیروزه‌ای باشد تا جلوه‌ی خاصی به دکوراسیون بدهد.

قبل از اینکه خانه‌های قدیمی در سطح شهرهای ایرانی جای خود را به ساختما‌ن‌های بلند بدهند، خانه‌ها دارای طاقچه بودند که بر روی آن‌ها گلدان، آینه و یا فانوس قرار می‌دادند. رنگ پرده‌ها از میان طیف رنگ‌های گرم انتخاب می‌شد و درهای ورودی و نیز درهای جداکننده‌ی اتاق‌ها دارای شیشه‌های رنگی بود که حس و حالی فوق العاده داشت.

در سبک دکوراسیون ایرانی از کتابخانه غافل نشوید و در کنار کتاب‌هایی که در آن قرار می‌دهید حتماً از شمع، فانوس و یا دیگر اشیایی آنتیک ایرانی استفاده کنید.

8- سبک دکوراسیون روستیک

نام این سبک از کلمه‌ای لاتین گرفته شده است که به معنای روستایی است. منظور ما دوره‌ی شکوه روستاهایی در اروپای مرکزی و مناطقی در آفریقا است که زیبایی خیره کننده‌ای داشتند و امروز هم بسیاری از قبایل در این مناطق زندگی می‌کنند و محل زندگی‌شان مورد توجه توریستان از سراسر جهان است.

اما چطور این سبک‌ وارد خانه ما می شود؟

برای استفاده از سبک روستیک در دکوراسیون خانه لازم است که از عناصر طبیعی استفاده شود. به عنوان مثال، یک درخت، تنه درختی که به عنوان صندلی مورد استفاده قرار می‌گیرد یا حتی چوب‌های برش خورده که به عنوان اکسسوری در دکوراسیون به کار می‌رود مواردی هستند که می‌توانند حس و حال سبک روستیک را در خانه ایجاد کنند. توجه داشته باشید که هر چه عناصری که به کار می‌برید دست نخورده‌تر و خام‌تر باشد طبیعی‌تر به نظر می‌رسد.

می‌توانید در طراحی سقف و دیوارها از پنل‌های چوبی کمک بگیرید اما اگر روی این چوب‌ها بیش از حد کار کنید، آن‌ها را رنگ و یا برش‌های منظم و خط کشی شده بزنید از حالت طبیعی و روستایی شان خارج می‌شوند و بیشتر حس و حال دکوراسیونی صنعتی ایجاد می‌کند. اگر بتوانید برای پوشاندن سقف از تنه‌ی درختان که در اندازه‌های یکسانی بریده شده‌اند استفاده کنید، قدمی بزرگ برداشته‌اید. سعی کنید رنگ دیوارها را سفید نگه دارید و اگر از رنگ اضافه‌ای استفاده می‌کنید رنگی خنثی باشد.

در مجموع انواع سبک ترند شده در عین حال که راحتی فضا را به عنوان یک اصل نشان می‌دهند، می‌بایست بازتابی از سلایق شخصی شما باشند تا بتوانید ارتباط مثبتی با آن برقرار کنید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *